Introductie in LED
LED verlichting is op diverse wijze te introduceren binnen uw eigen in- en exterieur, dit kan van uw woonkamer tot badkamer tot tuin en we gaan hier de vele mogelijkheden toelichten. We gaan al deze opties hier delen zodat u in de toekomst ook groen kunt wonen, dit is goed voor het milieu door de energie besparing en op de langere termijn ook kosten besparend.

Woonkamer
Verlichting in de woonkamer is niet alleen praktisch maar het is ook nog mooi. Met de goede verlichting op de juiste plekken kunt u uw kamer optisch vergroten, verkleinen en van meer sfeer en warmte voorzien. De meest gemaakte fout is de gedachte dat LED verlichting geen warmte uitstraalt door de heldere kleur. LED verlichting is in diverse kleuren te krijgen en er kan eenvoudig een dimmer op geïnstalleerd worden, hierdoor kan toch de benodigde sfeer gecreëerd worden. Voordeel is ook dat de LED lampen zelf veel minder warm worden en daarom veiliger zijn voor het gebruik in huis.

Slaapkamer
LED verlichting is voor op de slaapkamer de ideale lichtbron! Ligt uw partner lekker te slapen en u kunt de slaap niet vatten... Met LED verlichting kunt u zonder uw partner te storen prima een boek in bed lezen. Door de dimmers en het licht dat kleiner gebundeld is kunt u de lamp precies de juiste locatie laten verlichten. Daarnaast zorgt LED verlichting ervoor dat u rustiger naar TV kunt kijken zonder dat u vermoeide ogen krijgt, daarom maken vele TV fabrikanten reeds gebruik van LED verlichting in hun TV's.

Badkamer
De badkamer is waar het 's ochtends allemaal gebeurt, optimale verlichting is dan ook van groot belang. Door de helderheid van LED verlichting heeft u altijd het beste licht bij de spiegel, dit is voor mannen een uitkomst met het scheren en voor vrouwen bij het opdoen van hun make-up. Daarnaast kunt u met LED verlichting de badkamer voorzien van kleine spots bijvoorbeeld in de onderste rand van de muur, wie wil er nou geen sfeervolle en uniek uitziende badkamer!

Tuin
Ook voor in de tuin is er veel mogelijk op het gebied van LED verlichting. De diverse spots die in de tuin geplaatst kunnen worden en dan bedoel ik niet alleen aan de muur. Heeft u een mooie afzetting in uw tuin? Plaats eens wat spots aan de rand van die afzetting in de grond, de spots schijnen omhoog en brengen uw tuin in een sprookjesachtige sfeer. Ook kunt u er bijvoorbeeld ook de rand van uw vijver prachtig mee verlichten om de aandacht daar op te richten. Naast het creëren van meer sfeer in uw tuin zorgt LED verlichting ook voor meer veiligheid. De LED's kunnen net als normale buitenverlichting aanspringen wanneer mensen uw voordeur of tuin benaderen.



Leave a Reply.